brandfabric is het bureau voor creatieve merkstrategie voor de b2b. We gebruiken de nieuwste Amerikaanse technieken om jouw organisatie onderscheidend te positioneren.

We combineren strategie, interne branding en een opmerkelijke creatieve vertaling om je organisatie maximaal concurrentievoordeel te geven.

Win de strijd
om de aandacht

Gratis ebook
Merk. Het geheime wapen.

 

Ja, die wil ik!

Wat hebben we gedaan

Voorbeelden van recent werk

  • home_innova58
  • home_xixo
  • home_dm
  • home_sqount
  • home_middin

Merkontwikkeling en creatie

We ontwikkelen merken vanaf het begin of we werken met je om je bestaande merk verder te brengen. We besteden aandacht aan strategie, identiteit, tone of voice en persoonlijkheid in al je off- en online kanalen. We verzorgen onder meer:

Merkstrategie

Je merk laat je identiteit op een consistente manier zien. Dan moet je wel weten wie je bent, waarom je de dingen doet en met wie je te maken hebt. We helpen je daarbij.

Meer over strategie

Interne branding

Werken aan je interne cultuur: beter samenwerken, denken vanuit de klant, het enthousiasme weer terug op je werkvloer. Alles vanuit één samenbindende identiteit.

Meer over interne branding

Creatieve communicatie

Dit is waar the rubber meets the road. We geven je identiteit een gezicht en een stem die de harten en hoofden van je klanten raakt. Onderscheidend en opvallend.

Bekijk de plaatjes

Klanten

We werken voor grote en kleine klanten, starts ups en gevestigde bedrijven. Het is je vraag die ons boeit – niet je omvang.

Klanten van brandfabric

Recent nieuws

Inspiratie, kennis, een kijkje achter de schermen: dit is ons verhaal.