Branding


Je merk is het gevoel dat anderen hebben bij je organisatie, dienst of product.
Een bewust merk geeft je klanten antwoord op drie vragen:
1. Wie ben jij? 2. Waarom is dat voor mij van belang? 3. Waarom zou ik voor jou kiezen?

Je merk is het gevoel dat anderen hebben bij je organisatie, dienst of product. Het wordt gevormd door alle ervaringen die zij met je hebben. Vroeg of laat bepaalt dit gevoel of zij voor jou kiezen – of niet.
brandfabric laat je organisatie groeien van business naar brand. Als brand weet je wie je organisatie is, wat je uniek en onderscheidend maakt en hoe je dat kunt inzetten om aantrekkelijk te worden voor je doelgroepen. Zodat zij voor jou kiezen als het moment daar is.

In een drukke markt met veel gelijkwaardige aanbieders is (de kwaliteit van) je product of dienst niet meer genoeg om je te onderscheiden. Wat overblijft is aantrekkelijk worden door een lage prijs (wat je niet wilt). Beter is het een verhaal te vertellen dat laat zien wie je organisatie is en waarmee je een gevoelige snaar bij je doelgroepen raakt. Je klanten gaan je daardoor herkennen. Herkenning schept vertrouwen, en dat is waar mensen behoefte aan hebben. Een bewust merk geeft hen dat.


Werkwijze


We brengen creativiteit en strategie samen om een krachtig merk te creëren waarmee organisaties zich onderscheidend positioneren. We hebben hiervoor een eigen werkwijze ontwikkeld, met een heldere en logische opbouw, snelle doorlooptijd en voortdurende focus op praktische bruikbaarheid.

Een volledig merktraject bestaat uit de volgende stappen:

Merkstrategie
Merkstrategie

In een serie prikkelende workshops onderzoeken we je markt, toekomstvisie en gewenste identiteit; de concrete merkwaarden waaraan je herkend wil worden; én je doelgroepen en waaraan zij behoefte hebben. Op basis hiervan ontwikkelen we een krachtige propositie.

Ook onderscheidend positioneren?   
Interne branding
Interne branding

Met internal branding veranker je je nieuw geformuleerde merkwaarden in het hoofd, hart en gedrag van je medewerkers. Zo worden ze ambassadeurs van je organisatie. Dat leidt tot een betere sfeer op de werkvloer, meer onderlinge loyaliteit en een meer klantgerichte organisatie.

Ook een betere bedrijfscultuur?   
Externe branding
Externe branding

Je positionering wordt voor al je doelgroepen zichtbaar gemaakt: prikkelend, aantrekkelijk en op een manier die uitdrukt waar je voor staat en wat je je klanten belooft. brandfabric kan je helpen met een nieuwe naam, huisstijl, on- en offline campagne, website en inbound marketing.

Ook een opvallende verschijning?   

Benieuwd naar wat brandfabric voor jouw organisatie kan doen?

Maak kennis met onze unieke werkwijze. Brainstormen doen we graag, ideeën uitwisselen ook. Aarzel niet en neem contact op.
Bel 026- 202 26 20 of:

Stuur een mail