WERK

brandfabric werkwijze

Projecten

We ontwikkelen merken voor de b2b. We werken voor bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren: industrie, zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en non-profit.

Bekijk ons werk

Capabilities

brandfabric is het bureau voor creatieve merkstrategie. We ontwikkelen je merk vanaf het begin (strategie en positionering) en ondersteunen je bij het uitdragen hiervan intern en extern.

Wat kunnen we voor je doen?

Abonnementen

Voor organisaties die niet over een eigen marketing-afdeling beschikken, kan brandfabric alle zorg voor de (inbound) marketing overnemen. We hebben voor alle wensen pakketten samengesteld.

Bekijk mogelijkheden en prijzen

Blije klanten

Inez Endert
Inez Endert | VSO

“Er zijn meer bureaus die een brandingtraject kunnen begeleiden, maar zelden heb ik zoveel passie, creativiteit en plezier meegekregen als bij brandfabric. Inspirerend en praktisch toepasbaar!”

Corné Coremans
Corné Coremans| Eigenaar Cadmatch

“Vóór het branding-traject hadden we moeite om te bedenken wat CADMatch bijzonder maakt. Nu weet iedere medewerker dat. We hebben een verhaal dat we kunnen uitdragen dat iedereen kent.”

Marc Nieuwland
Marc Nieuwland | Directeur

“Met het werk van brandfabric hebben we nu eindelijk de uitstraling die past bij het verhaal dat we vertellen. We hebben nu een stijl die onze concurrenten nu eens niet kunnen na-apen.”

Wat kunnen we voor jou doen?

Heb je na het bekijken van deze site het idee dat brandfabric wat voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je je strategie weer scherp omlijnd hebben, kunnen je medewerkers wel een boost gebruiken of sta je klaar om een nieuwe (social media) campagne op te starten?

Wat het ook is, je kunt altijd met ons praten – volkomen vrijblijvend en oriënterend. Brainstormen doen we graag, ideeën uitwisselen ook. Aarzel niet en neem contact op.

Meer weten?

Je naam

Je e-mail

Je onderwerp

Vertel het maar!