WERK

brandfabric werkwijze

Projecten

We ontwikkelen merken voor de b2b. We werken voor bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren: industrie, zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en non-profit.

Bekijk ons werk

Capabilities

brandfabric is het bureau voor creatieve merkstrategie. We ontwikkelen je merk vanaf het begin (strategie en positionering) en ondersteunen je bij het uitdragen hiervan intern en extern.

Wat kunnen we voor je doen?

Abonnementen

Voor organisaties die niet over een eigen marketing-afdeling beschikken, kan brandfabric alle zorg voor de (inbound) marketing overnemen. We hebben voor alle wensen pakketten samengesteld.

Bekijk mogelijkheden en prijzen

Blije klanten

Jasper Voorhoeve directeur iWRITER
Jasper Voorhoeve | directeur iWRITER

“We zijn via google gaan zoeken naar een strategische partner die ons kon helpen met onze international ambities. Tijdens mijn zoektocht was ik blij verrast te zien dat brandfabric jaren internationale ervaring in huis heeft. Samen met brandfabric zijn we het avontuur aangegaan.

We zijn met onze BHAG, brand personality en brand values aan de slag gegaan. Alles werd voor ons in native English vastgelegd waardoor we met een goede basis onze internationale ambities waar kunnen maken. We zijn nu klaar voor een internationale toekomst!”

Marc Boesmans
Marc Boesmans | CEO Idella

“Na diverse bureaus te hebben gevraagd zijn we met brandfabric in zee gegaan. Na een snel en toch grondig traject van online surveys, interviews met stakeholders, workshops en een klant arena weten we precies wat onze ambitie met ons merk is en hoe we daar invulling aan kunnen geven. brandfabric heeft ons niet alleen geholpen met onze nieuwe naam ‘Idella’, maar ook met het overtuigen van zelfs de meest sceptische MT leden van nut en noodzaak van deze rebranding.

Sinds onze rebranding hebben we onze manier van werken intern aangepast en zijn we veel meer bezig met de internal branding van de organisatie. We managen nu van binnen naar buiten on-brand.

In de financiële technologie is de concurrentie stevig, daar moet je met meer komen dan alleen wat je doet. We kunnen nu heel duidelijk uitdragen wie we zijn en hoe we dat vormgeven. Klanten merken een positieve verandering en herkennen ons nog steeds met de elementen van onze identiteit waar we de afgelopen 30 jaar succesvol mee zijn geweest.”

Lees hier meer over de aanpak bij Idella.

Marc Nieuwland
Marc Nieuwland | Directeur Newasco

“Als eigenaar van een familie bedrijf waardeer ik de persoonlijke relaties die ik met mijn klanten heb enorm. Dat persoonlijke was een hele tijd niet zichtbaar aan de buitenkant voor die prospects die ons nog niet kenden. brandfabric heeft ons geholpen duidelijk te krijgen wat het betekent voor ons om een familie bedrijf te zijn. Vervolgens hebben ze ons voorzien van een uitstraling die daar naadloos bij aansluit. Ideeën die tijdens onze BHAG workshop zijn besproken zijn nu in de praktijk zelfs uitgevoerd. We weten nu heel goed welke keuzes we maken omdat onze merkwaarden in de BRANDSTAR ons helpen met de koers bepalen.

Sinds het traject met brandfabric zitten we als bedrijf is zo’n fijne flow, we hebben al diverse innovatie awards gewonnen en staan nu ook in de nieuwste campagne van Rabobank als digitaal innovatief bedrijf.”

Lees hier meer over Newasco. 

Wat kunnen we voor jou doen?

Heb je na het bekijken van deze site het idee dat brandfabric wat voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je je strategie weer scherp omlijnd hebben, kunnen je medewerkers wel een boost gebruiken of sta je klaar om een nieuwe (social media) campagne op te starten?
Wat het ook is, je kunt altijd met ons praten – volkomen vrijblijvend en oriënterend. Brainstormen doen we graag, ideeën uitwisselen ook. Aarzel niet en neem contact op.

Meer weten?

    Je naam

    Je e-mail

    Je onderwerp

    Vertel het maar!