Open Circles Academy

brand mock up OCA 2014

website OpenCircles

Open Circles Academy is het trainingsinstituut voor entrepreneurs in Nederland. De organisatie wilde naast de huidige doelgroep van startende zelfstandige ondernemers uitbreiden naar ondernemers die al een tijd aan de weg timmeren en met ambitie groeien naar het volgende niveau. Daarvoor moest het merk worden geherpositioneerd. Na de merkwaarden in een aantal workshops te hebben vastgesteld, gingen we aan de slag deze te vertalen naar een nieuwe merkbeleving. Dat betekent: aanpassen visuele stijl, complete aankleding van de grootschalige trainingsbijeenkomsten en uiteraard website.

Voor de laatste hebben we nauw samengewerkt met JungleMinds. Zij ontwikkelden een customer loyalty programma met behulp van technieken uit de gamification en vertaalden dat naar een passende informatie architectuur. Wij waren verantwoordelijk voor branding en visueel ontwerp.

Daarnaast werden we betrokken bij speciale projecten zoals de website van Open Circles Foundation (waarin Open Circles samenwerkt met Richard Branson), het succesvolle IndieGoGo-project Crowdfunding Mastery en The CoWorking met werkplekken voor ondernemers in oude zeecontainers die zijn omgebouwd tot vergaderruimtes en een auditorium met plaats voor 200 man.

Geleverde diensten

Deel dit project