brandfabric aan de slag met VSO

Ook in de non-profit wordt het steeds belangrijker om gezien te worden, aan je merk te werken en je te onderscheiden. Subsidies worden gekort of opgeheven en dus moet er op andere plekken worden gezocht naar inkomsten.

Zo ook VSO. VSO is een internationale organisatie met een bijzondere visie. Zij geloven in duurzame verandering door professionals uit te sturen naar ontwikkelingsgebieden om daar minimaal 2 jaar lang kennis te delen met de lokale bevolking. Geen geld, geen goederen, maar mensen vat deze visie samen.

brandfabric gaat in een aantal workshops achterhalen wat het merk onderscheidend maakt en hoe zich dat vertaalt naar concrete merkwaarden. Het resultaat hiervan verwerken we in een direct inzetbare communicatie-strategie.

We zijn extra trots op deze opdracht omdat we als jong bedrijf zijn gekozen boven twee gevestigde partijen. Waarom heeft VSO voor brandfabric gekozen? ‘Omdat jullie lef en durf tonen, de BRANDSTAR™-methode en de unieke combinatie van strategisch en creatieve expertise’. Pretty cool, huh?